İndirimli Fiyat! 3 AYAKLI LAMBADER KUMAŞ ABAJUR TURKUAZ - BEYAZ Expand
3 AYAKLI LAMBADER KUMAŞ ABAJUR TURKUAZ - BEYAZ
  • 3 AYAKLI LAMBADER KUMAŞ ABAJUR TURKUAZ - BEYAZ
  • 3 AYAKLI LAMBADER KUMAŞ ABAJUR TURKUAZ - BEYAZ
  • 3 AYAKLI LAMBADER KUMAŞ ABAJUR TURKUAZ - BEYAZ

3 AYAKLI LAMBADER KUMAŞ ABAJUR TURKUAZ - BEYAZ

3 Ayaklı Lambader

2694

Yeni

3 Ayaklı Lambader Modellerinde Lider Marka OFİSEL, Gerek Kalite gerek ise Modern Tasarımları ile öncü firmalar arasında yer almaktadır. Tüm 3 Ayaklı Lambader Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız..

Daha Fazla Detaylar

3 Ayaklı Lambader Ürününde Zengin Renk Seçenekleri !!

ÖNEMLİ: PİYASADA ÇOK FAİŞ FİYATLARA OLAN 3 AYAKLI LAMBADER ÜRÜNLERİ PLASTİK ŞAPKA OLUP ZAMANA BAĞLI AMPULUN ISISINDAN ERİME VE YANGINA YOL AÇTIĞI ORTAYA ÇIKMIŞ VE RİSK AZR ETMEKTEDİR. ÜRÜNLERİMİZDE YANMAZ PVC ÜZERİNE KUMAŞ KAPLAMA YER ALIP GERÇEK ABAJUR GÖRÜNTÜSÜ SAĞLAMAKTADIR.

Ürün Ölçüleri:

Yükseklik: 150 Cm

Abajur Başlığı Yüksekliği : 23 Cm

Abajur Başlığı Alt Bölüm Genişliği: 40 Cm

Abajur Başlığı Üst Bölüm Genişliği: 33 Cm 

Elektrik Kablosunun Uzunluğu : 2 Metre

E-27 Duylu olup Tasarruflu Ampul Kullanımına uygundur. Tasarruflu ampulde  120 Watta kadar desteklemektedir. Akkor Flamanlı Ampullerde ise Max:60 Watt'lık ampul kullanımına uygundur. Ürün içeriğinde Ampul yer almamaktadır. Ampul kategorisinden uygun ampullerimizi inceleyebilirsiniz.

Başlık Yanmaz Pvc Üzeri Kumaş Kampalama olarak üretilmiştir.

Gövde MDF Ağacından Üretilmiştir. (Dayanıklı ve  Sağlam Olarak Bilinen MDF Ağacı Ürünü Çok Uzun Yıllar Kullanmanıza Olanak Sağlamaktadır.

Ürün Demonte olarak tarafınıza kargolanacağı üzere Montajı oldukça Basit ve eğlencelidir. Sadece Yıldız Tornavida ile bu işlemi kolaylıkla gerçekleştirebilir takıldığınız bir noktada çekinmeden Housemax Müşteri Hizmetleri Departmanımız ile iletişime geçebilirsiniz.

Ürünlerimiz sizlerin talep ettiği renk ve modelde üretilmektedir ve 3 Ayaklı Lambader Modellerimizde iade yer almamaktadır. Lütfen seçiminizi titizlik ile yaparak doğru seçiminiz ile siparişinizi onaylayınız.

Ürünlerimizin Tümü Adınıza Faturalı olarak Gönderilmekte olup Faturası Ürünlerin Garantisidir. Lütfen Kaybetmeyiniz..

Ortalama Kargoya Veriliş Süresi: 5-7 İş Günü

Bir değerlendirme yazın