İndirimli Fiyat! Eglo Banker Masa Lambası Kampanyalı Expand
Eglo Banker Masa Lambası Kampanyalı
  • Eglo Banker Masa Lambası Kampanyalı
  • Eglo Banker Masa Lambası Kampanyalı
  • Eglo Banker Masa Lambası Kampanyalı
  • Eglo Banker Masa Lambası Kampanyalı
  • Eglo Banker Masa Lambası Kampanyalı
  • Eglo Banker Masa Lambası Kampanyalı

Eglo Banker Masa Lambası Kampanyalı

HouseMax

Yeni

Efsane ve Kaliteli Çalışma Masa Lambası

Banker Masa Lambası

Daha Fazla Detaylar

Banker Masa Lambası

Üfleme El Yapımı Cam olup en eski ve görkemli yılların izlerini taşıyan ve tüm klasiklerde yer alan Masa Lambasıdır. Ortama kattığı hava ve tarzı başka hiçbir üründe yer almamaktadır.

Pirinç kaplama çelik gövde

Renkli hareketli cam başlık

İpli açma kapama anahtarı

Devrilme emniyeti sağlayan ayak ağırlığı

Duy E-27

Genişlik: 266mm

Yükseklik: 414mm

Paket içeriğine Ampul Dahil Değildir.

BANKER MASA LAMBASINA UYGUN AMPUL ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ !

BANKER MASA LAMBASI NEDİR ? NEDEN BANKER MASA LAMBASI BU KADAR POPÜLER ?

         Banker Masa Lambası Modeli Çok eski yıllarda Patronların sıkça kullandığı hatta bir çok esnafın hala dükkanında yer alan "Peşin Satan - Veresiye Satan" Tablosunda Peşin satan esnafın masasında Banker Masa Lambası Modeli yer almaktadır. Banker Masa Lambasının diğer özelliği ise Yeşil Camıdır. Yeşil Camlı Masa Lambaları arasında görebileceğiniz En Otantik Masa Lambası ve En Modern Masa Lambası Kesinlikle Banker Masa Lambası Modelidir. Her ortama o kadar fazla uyum sağlayabilme gücüne sahip ki psikologların en tercih ettiği Masa Lambası Modelli arasında yer alır.

           Banker Masa Lambası'nın en önemli özelliklerinden biri Camının Üfleme Cam dediğimiz tamamen işçilik ve el emeği üzerine yapılan bir cam olmasıdır. Fiyatının %70'ini belirleyen Yeşil Cam'ıdır. Ürünün Alt Taban ve Gövdesinin Altın Sarısı olması ve Camındaki bu Zerafet ile bütünleşmesi ortama inanılmaz bir haya katmaktadır.

           Psikologlar Banker Masa Lambası ürününün Ortama verdiği enerji ile Ortama Güç ve Pozitif bir enerji verdiğini belirtmektedir. Çok Güzel Değil mi ? Düşünsenize Bir Masa Lambası alıyorsunuz ofisinize veya Çalışma Ortamınıza ve size İlham ve çalışma isteği uyandırıyor. Bu tamamen Banker Masa Lambasının Renk Tonları ile alakalı bir durumdur. 

              Banker Masa Lambasının Orjinali yukarıda da bahsettiğimiz gibi Cam olanıdır. Piyasada Benzer Banker Masa Lambaları da bazen türemektedir ve bunlar tamamen Plastik malzemeden Başlık üretimi yapmaktadır. Plastik olanların Fiyatları oldukça Makul seviyededir lakin Camın verdiği ışık hazzını kesinlikle vermez ayrıca uzun süreli kullanımlarda plastik olmasından dolayı ampulun ısısından yanma ve zaman ile koku dahii yapmaktadır.  Ofisel.com olarak İthalatını kendimizin yaptığı ve Tüm Türkiye'ye Banker Masa Lambası Tedarikçisi olmaktan gurur duyuyoruz. Banker Masa Lambası Modeli neredeyse tüm dizi ve filimler de görüyoruz. Ürün geçmişinden dolayı çok uzun yıllar Popüler Masa Lambası olarak hayatımızda yer alacaktır.

            Hakimler, Savcılar, Avukatlar, Doktorlar, Yazılımcılar, Muhasebeciler, Öğretmenler, Yazılımcılar, Memurlar'ın en çok tercih ettiği ve Masalarındaki en önemli etken olduğunu belirtmek isteriz.

BANKER MASA LAMBASI SATIN AL !

BANKER MASA LAMBASI HEMEN HIZLI AL !

BANKER MASA LAMBASINA UYGUN AMPUL ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ !

BANKER MASA LAMBASI 

EN UYGUN FİYAT

TÜM TÜRKİYE'YE ÜCRETSİZ KARGO

            Banker Masa Lambası Modeli sizlerin kişiliğinizi ortaya çıkarıyor. Masa Lambası Modelleri arasında En Karakterli ve Tüm Ortamlarda Rahatlıkla kullanabileceğiniz Banker Masa Lambası Modelli sizlerin aslında yer alanda gördüğünüz bir masa lambası modelidir.

PEKİ EN UYGUN BANKER MASA LAMBASINI NEREDE BULURUM ? 

            Banker Masa Lambası Modelli günümüzde tüm dizi ve filmlerde kullanılır hale geldi. Peki Onu Bir Masa Lambasında Bu Kadar Popüler Yapan Neydi ?

Belki bir Havasının olması, Belkide Tasarımındaki ve Yapımındaki Emek..

Gelelim Konunun özüne;

Banker Masa Lambasını En Uyguna Tabi ki onu Üreten veya İthalatını yapan firmadan bulabilirsiniz. Bunu 3 Yaşındaki çocuk bile biliyor artık; Neyse Konuyu Uzatmayalım ve Konuya Dönelim :)

BANKER MASA LAMBASI neredeyse Tüm Online Mağazalarda Satılmaktadır ve bunun Tek bir Tedarikçisi var ve Merkezden Tüm Satış kanallarına dağıtımı gerçekleşmektedir.

-Peki Banker Masa Lambasının Merkezi Kim ?

Cevap: Ofisel.com :)

Ürünün Alım yapacağınız linki en aşağıda aşağıda paylaşıyor Olacağım ama size biraz OFİSEL firmasından bahsetmek istiyorum.

OFİSEL BÜRO MOBİLYALARI KİMDİR ?

              Ofisel Büro Mobilyaları uzun yıllardır Ofis Mobilyası ve Ofis Malzemeleri Üretim ve İthalat/İhracat yapan 30 Yılı aşkın bir tecrübeye sahip Mobilya firmasıdır. Ofisel Büro Mobilya Banker Masa Lambasını ilk olarak 2002 Yılında Getirmeye başlamış lakin herhangi bir internet mağazası olmamasından ve ağırlıklı olarak sadece toptan satışları gerçekleştirdiği için büyük marketlerde bulabildiğiniz ürünü çok yüksek fiyata satışını gerçekleştirdiklerini fark etti ve 2015 yılı itibari ile Online Mağazası olan OFİSEL.COM online mağzasını açmaya karar verdi. Ofisel Büro Mobilyaları AŞ. Sizlere Üretimi gerçekleştirdikleri ürünleri ve Banker Masa Lambası Modellini En uygun Fiyata satın almanıza imkan veriyor. Bu şekilde Banker Masa Lambasına Olan ilgi bu denli büyük olunca bu durumdan Yüksek Karlılık gözeten firmalar fiyatlarnı Ofisel sayesinde geriye çekmek durumunda kalmıştır.

BANKER MASA LAMBASININ CAMININ ÖZELLİĞİ NEDİR ?

       Banker Masa Lambası Modelli Çok özel bir Masa Lambası ürünüdür ve Hayatınızda hiçbir masa lambasında bu denli kalite ve özen yer almamaktadır. Banker Masa Lambası ürünü sizlerin kişiliğini ortaya çıkarıyor derken şaka yapmamıştık :) Banker Masa Lambası çok özel bir üründür ve yapımı da bir o kadar meşakkatli bir masa lambası modelidir. Banker Masa Lambası Camı yapımı Üfleme Cam Yapımı dediğimiz özel ve el emeği olan bir çalışma ile yapılmaktadır.

camyapimi.jpg

     Banker Masa Lambası Yapımı özel ve emek gerektiren bir Cam El işçiliği söz konudur. Banker Masa lambasının Her Ortama bu kadar güzel uyum sağlaması bir çok mimar tarafından sihirli bir masa lambası olarak nitelendirilmektedir. Banker Masa Lambası ürünü ister Modern, İster Klasik, İsterseniz Akustik tüm ortamlar için ideal bir kullanım olanağı sunmaktadır. 

Banker Masa Lambası 2017 Yılının En Popüler Masa Lambası       

          Banker Masa Lambası Modeli 2017 Yılının Mimari Projelerde en çok kullanılan Dekorasyon Objesi Seçilmiştir. Türkiye İç Mimarlar Odası Tarafından en çok önerilen ve projelerde gönül rahatlığı ile kullanılan Banker Masa Lambası Modeli 2000 Yılı ilk Kurtlar Vadisi Dizisinde Polat Alemdar'ın masasında yer alması ve Türkiye'nin 10 Yıllık süredir en çok reyting alan dizisi olması ve Kurtlar Vadisi Dizisinin ilk başladığı dönemden bugüne dek Polat Alemdarın Masasında Yer Alan bir masa lambası modelidir. 2000-2010 yılları arasında Google tarafından Masa Lambası alakalı aramalarda Polat Alemdarın Masa Lambası ve Beyaz Şow Masa Lambası Araması en önde çıkması Banker Masa Lambasının Gün Geçtikçe Popüleritesini Hızlı bir şekilde arttırmıştır. Beyaz Şow 20 Yıllık Yayın Hayatında Beyaz'ın Masasından hiç ayırmadığı Banker Masa Lambası hala 2017 çekimlerinde kullanmaktadır.

4VDBSFZB.jpg

               Yukarıda Beyaz'ın Gençliğinde Beyaz Şow'dan bir resmi yer almaktadır ve Banker Masa Lambası gene masanın en özel yerindedir. Beyazıt Öztürk yaptığı bir röportajda Banker Masa Lambasının kendisine Pozitif Enerji verdiğini ve evinde de çalışma odasında ve çalışma masasında kullandığının özellikle altını çizmiştir.

                 Mimarlarında özellikle belirttiği Banker Masa Lambasının Yeşil Camındaki büyüsü inanılmaz bir enerji ve Motivasyon kaynağıdır. Banker Masa Lambası ürününe aşağıdaki linkten alımını yapabilirsiniz.

Bir değerlendirme yazın