Housemax Kimdir ?

Hakkımızda

HouseMax Kimdir?

Firmamız e-ticaret hizmeti sunabilmek için 2012 yılında HouseMax Medya olarak İzmir'de kurulmuştur. Kurulduğu yıldan itibaren bireysel ve kurumsal tüm müşterilerin memnuniyetine önem vermiş güvenli ve hızlı çözümler üretmiştir.

2012 yılı son çeyreğinde hizmet halkasını genişleterek sektör firmalarına internet danışmanlık hizmeti de vermeye başlamıştır. Bu alanda hizmet politikasını daima müşteri odaklı tutarak ihtiyaca en uygun çözümü sağlamayı hedeflemiştir.

Diğer Hizmetlerimiz

HouseMax

Şeffaflık ve Bilgi Paylaşımı

Diğer e-ticaret ve danışmanlık şirketlerinden farklı olarak zamana dayalı bilgi ve tecrübesini müşterileriyle paylaşarak, hizmet standartlarını zirvede tutmayı ilke edinmiş bir oluşumdur.

Hep Yenilikçi!

Müşteriye güven veren, kalite, hız ve prensiplerine bağlı, etik değerleri olan, müşteri odaklı çözümlere önem veren, sosyal sorumluluk sahibi bir kurum olmaktan vazgeçmemektir. Kaliteyi ucuza alın! Unutmayın sizin yeriniz bizim yanımız. Fiyatlarımız ile çok iddalıyız.

HouseMax Misyonu

Misyonumuz ve müşteri memnuniyeti ve güveni ile daha sağlıklı daha ayrıcalıklı ve mutlu müşteriler oluşturmak ve bilinçlendirmek ürün kalitesini zirvede tutarak kendimizden ödün vermemek için çalışmak, güvenilir ve konforlu alışverişin kapılarını müşterilerimize açmaktır.

HouseMax Vizyonu

There are no posts