Kampanyalı Ürünler

Mobilya ürünleri tercihleri yaşam standartları ve kalitesiyle öz deşmelidir.  Mobilyasadece yaşam alanımız olmaktan çoğu zaman çıkarak bizim hayatımızı geçirdiğimiz ve ruhumuza huzur veren bir MEKAN olmuştur. Ofis Mobilyaları neden sade ve Nötr kullanırlar. Her Ruh haline UYUM sağlaması ve güzel ve pozitif enerji vermesi açısındandır. MOBİLYA - DEKORASYON - AYDINLATMA dediğimiz zaman işin uzmanları devreye giriyor. Bunları sağlayan ve işini severek yapan firmaların sayısı oldukça azdır.
HouseMax Firması İzmir'de kurulmuş olan ve işlerini tanımlamak gerekirse, MekanınızaEN UYGUN ÜRÜNÜ size sunmak Olarak açıklamak sanırım yanlış olmaz. HouseMaxFirması Kendi İthalat ürünleri bir yana EN UYGUN FİYAT GARANTİSİ sunmaktadır. Personel ve Hizmet Kalitesi En üst düzeyde olup Müşteri Odaklı bir firmadır.
Yaşam Alanınıza MOBİLYA- DEKORASYON - AYDINLATMA ürünleri arandığında FİYAT ve KALİTE uyumu aranmaktadır. HouseMax Firması Siz Değerli Müşterilerine En İyi KALİTE MOBİLYA En Ucuz AYDINLATMA - EN UCUZ DEKORASYON ürünlerini EN UYGUN FİYATA SUNMAKTADIR.
Sadece MOBİLYA - DEKORASYON ve AYDINLATMA ile sınırlı Kalmayan HouseMaxFirması EL ALETLERİ- BAHÇE MOBİLYASI - BEBEK GÜVENLİĞİ - KÜÇÜK EV ALETLERİ - MUTFAK GEREÇLERİ - ÇEYİZ MALZEMELERİ gibi Birçok Departman ve KATEGORİDE hizmet vermekte olup HIZ ve GÜVEN prensiplerine Sadık ender firmalar dandır.

AYDINLATMA VE LED AYDINLATMA

LED AYDINLATMA
GENEL AYDINLATMA
EN UCUZ AYDINLATMA ÜRÜNLERİ
TOPTAN AYDINLATMA ÜRÜNLERİ
Günümüzün Aydınlatma Dönemi LED AYDINLATMA ve LED AYDINLATMA ÜRÜNLERİDİR.
Led aydınlatma Profesyonel tasarlandığı takdirde var olmaktadır. Led Aydınlatma Malesef artık günümüzde TÜM elektrikçilerde mevcut olup yapmış oldukları çalışmalar ile belkideLED kulanmak istenen POTANSİYELİ kendinden kaçırmaktadır.
LED AYDINLATMA ticari kar gütmeyen şirketlerin severek yapmış oldukları MİMARİçalışmalar ile var olmaktadır. MİMARİ çalışmalardan kastımız şudur; Siz bir elektrikçiye gidip örneğin MUTFAK DOLAP ALTI LED AYDINLATMA talebinde bulundunuz. Elektrikçi ilk önce elindeki ledi Kullanmaya bakıcak tabiki OYSA siz onu güzel bir OTEL'in mutfağında görüp beğenmiştiniz. NE OLDU PEKİ ?  Elektrikçi geldi istediğiniz bölgeyeLED uygulamasını gerçekleştirdi ancak IŞIK ŞİDDETİ olarak sizin beğendiğinizden çok daha farklı bir hal almış oldu.
İŞTE burda Profesyonel Çalışmalar devreye girmektedir. Kullanılcak alana göre LED'in açısı hesaplanır ve ona uygun açıya sahip LED ve IŞIK AKISINA sahip Led ŞeritGönderimi sağlanır. 
Aydınlatma Yerinde kullanıldığında GERÇEK AYDINLATMA OLMAKTADIR. Masa lambasılambaderAvizeYer LambasıAplikLed şerit uygulamaları için önerebileceğimiz bir firma mevcut. Firma İZMİR'de Faaliyet göstermekte olup birçokMİMARİ organizasyona İMZA atmıştır. Lokantalar, oteller, Giyim Mağzaları, OUTLET Mağazalar, YKM gibi bir çok alanda BAŞARILI çalışmalar gerçekleştirmiş ve bu başarısınıKANITLAMIŞTIRHOUSEMAX Firması İZMİRİN AYDINLATMA devi olmaya ADAY FİRMALARDAN OLUP ÜRÜN YELPAZESİNİ İnternet Mağazasına taşımaktadır.HouseMax Online İnternet Mağazasını Ziyaret ediniz. HOUSEMAX ile İLETİŞİME GEÇİNİZ. Özellikle İZMİRDE iseniz PROJE işlerini HOUSEMAX'a bırakın. Farkı Yaşayın.

Sehpa ve zigon sehpa üretimleri !!

      İZMİR karabağlar Mobilya alanında bir deve imza atış ve kalitesiyle öncü lider mobilya dekorasyon ve aydınlatma ürünlerinin çıkışını sağlamıştır. HouseMax Online imalatını yapmış olduğu mobilya dekorasyon ürünlerinin kalitesi ve fiyatıyla bir çok Kalite Kontrol denetimlerinden başarı ile geçmiş bulunmaktadır. Housemax firması İZMİR mobilya aydınlatma ev dekorasyonu ürünlerinde TÜM TÜRKİYE'ye www.housemaxonline.com sitesinden satışlarını gerçekleştirmektedir.

     HouseMax Online firması tüm sosyal ağlardan satışlarını gerçekleştirmekte olup kalitesi ve güvencesiyle e-ticaret firmalarına örnek olucak tasarımlar üretmektedir. HouseMaxOnline Personel ve personel bilgisiyle birçok firmadan ayrılan özellikler ortaya koymuştur.

Cat power Hırdavat ve el aletleri

    Cat markanın kalitesi ve gücü 2006 yılında CAT POWER olarak başlangıcı olmuş CAT firmasının liderliğinde kurulmuş ve dönemin içinde kalitesiyle adını yazdırma konusunda iddaa lı olan cat el aletleri ve hırdavat ürün çeşitlilikleri 1000 çeşitten fazladır. Türkiye ege bölgesi toptan ve perakende olarak dağıtımını üstlenen HouseMax firmasının resmi internet sitesinde www.housemaxonline.com adresinden toptan ve perakende satışlarını gerçekleştirmektedir.

    Elektrikli El Aletleri ve HIRDAVAT ürünlerinde Ege bölgesi ve tüm Türkiye'ye dağıtım ağını hızla genişleten HouseMax firması Resmi internet sitesinde 200 Markayı bir araya toplamayı başarmış ve Tüm Türkiye'ye Toptan perakende anlamında hızlı satışlar gerçekleştirmektedir. TOPTAN Elektrikli el aletleri ve Hırdavat ürünlerinde Toptan fiyatına Perakende satışlarda sağlanmaktadır.

CAT POWER markalı bazı Elektrikli El Aletleri haberimizin devamında yer almaktadır.

-CAT POWER LİON PİL VİDALAMA
-CAT POWER ŞARJLI VİDALAMA
-CAT POWER KABLOLU MATKAP
-CAT POWER KABLOSUZ MATKAP
-CAT POWER KIRICI DELİCİ MATKAP HİLTİ
-CAT POWER 650 WATT TAŞLAMA VE POLİSAJ MAKİNASI
-CAT POWER 710 WATT TAŞLAMA MAKİNASI
-CAT POWER DALGIÇ POMPA ÜRÜNLERİ TOPTAN SATIŞ
-CAT POWER EL ALETLERİ VE HIRDAVAT ÜRÜNLERİ
                              

                                        

CAT POWER ÜRÜNLERİ GÖRSELLERİ BAZILARININ BU ŞEKİLDE YER ALMAKTA OLUP TOPTAN VE PERAKENDE ALIMLARDA HOUSEMAX FİRASIYLA İRTİBATA GEÇEBİLİRSİNİZ.

MOBİLYA VE DEKORASYON ÜRÜNLERİ MODELLERİ HOUSEMAX

Hayatımıza bir yön vermek ve kişilik yapımızı evimizin her anında paylaşmak isteriz. Evimizin veya iş yerimizin dekoru aslında bizim kişiliğimizi yansıtır. Hayata modern açılarla bakmak insanın evinde huzur ve rahatlık anlamında spor ve modern tarz ürünlere yönelmesine sebep olur. Mobilya takımları arasında aksesuarlar önemli yer tutar. Bunlardan bazıları KİTAPLIK, KÜTÜPHANE, TV KOLTUKLARI, RAF SİSTEMLERİ, CAM VİTRİN ÜRÜNLERİ, RESİM ÇERÇEVESİ gibi aksesuar detaylar önemli yer tutmaktadır.HOUSEMAX - IKEA - BAUMAX - BAUHAUS - KOÇTAŞ   gibi marketler yapı ve mobilya yapı marketleri hayatımıza şekil veren ve gerek Mobilya gerekse Klasik tarzda mobilya ve dekorasyon ürünlerini içerisinde barındırarak hayatımıza kolaylık sunan firmalar arasında yer almaktadır. İNTERNETTEN ONLİNE alışveriş yönünde üst düzey markaların büyük yatırımları söz konusu olduğu gibi HouseMax firmasının yatırımları da oldukça fazladır. www.housemaxonline.com Resmi sitesinden tüm markaları içerisinde toparlayan ve Müşterilerine gerek müşteri hizmetleri gerekse bilgi aktarımı konusunda profesyonel bir alt yapı hazırlanmış olup günün gelişmelerini en yakın şekilde takip eden ve kendini gelişen duruma göre şekillenen firmalar arasında yer almaktadır. Mobilya Dekorasyon alanındayapmış olduğu başarıların yanında El aletleri, Elektrikli El Aletleri, Çelik Para Kasaları alanında büyük atılımlara imza atmıştır. BOSCH - DEWALT - MAKİTA - ATTLAS - MAXİTOOLS markalarının yanı sıra CAT POWER ve SOMA markalarınında bayiliklerini alarak ürün çeşitliliklerini el aletleri ve Hırdavat alanında %40 Daha arttırarak kalitesine ve çeşitlilğine çeşitlilik katmıştır.






İNTERNET ÜZERİNDEN MOBİLYA SİPARİŞİ NASIL VERİLİR !!

         İnternet günümüz koşulları arasında gittikçe yaygınlaşan bir araç haline gelmiştir. Toplum ve Hizmet şartları Müşterilerin talepleri üzerine gün geçtikçe hızlı bir şekilde gelişmektedir. Peki bu hız neye bağlı olarak ve ne oranda değişmektedir. Herkesin iyi bildiği gibi dışardaki esnaf piyasası kendini kurumsal şirket ve kurumsallaşma yoluna ve şirket içi köklü değişikliklere çekmektedir. Mobilya ve Ev dekorasyon kategorilerinde HouseMax firması yaklaşık 30 çalışanı ile Aktif Şirket olma ve Kurumsal Portföyünü toplama yönünde derin ve kesin geliştirmeler elde etmiştir. Housemax firması İZMİR'de Mobilya İmalatı/ Ev dekorasyon/ Aydınlatma kategorilerinde başlamış ve gün ve gün ürün çeşitliliğini gerek İNTERNET MAĞAZASINDA gerek ise İzmir mağazasında büyütmektedir. Mobilya İmalatı ve Mobilya kullanımı konularında detaylı bilgilere ulaşmak mümkündür. Konu derin olup kullanılan ağacın kalitesinden, Kullanılan makinelerin teklonojik yapıları değerlendirmeye alınmasıdır. İnternetten alışverişlerde en büyük sıkıntı tamamen montaj ve kurulum dur. Konu hakkında HOUSEMAX firması en azından Ekibinin bulunmuş olduğu İZMİR içerisinde MONTAJ ve NAKLİYE hizmetlerini karşılamaktadır. Tabiki Bu hizmeti Büyük mobilya ürünlerinde sadece İzmirlilere özel sunmaktadır. Projeler 2016 Yılında bir lojistik ağının kurulması yönünde çalışmalar sağlanıyor. HouseMax Lojistik ekibi temelleri ve konuları hakkında detaylı görüşmelerde devam etmektedir.


Mobilya Dekorasyon HouseMax İle Renk Buluyor !!

             HouseMax Mobilya ve Dekorasyon Alanında Kendi imalatını ve Mağazasında satışını Gerçekleştirmiş olduğu Ürünlerde Kalite ve müşteri Memnuniyetine Önem vermektedir. Mobilya Hassas bir konu olup Ürünlerin Kargoda Taşıma esnasında gibi konular ile yakinen ilgilenen HouseMax Firması ayrıca bu problem için Satış Sonrası Takip Birimini kurmuştur. MobilyaDekorasyonAydınlatma gibi hassasiyeti olan ürünlerin satış sonrasında e-Ticarette Önemsenmediği ortadadır ki Firmaların ilgisiz davranışları Türkiye'de İlerlemekte olan E-Ticaret Sektörünü derinden yaralamakta olup müşterilerin bakış açısını ister istemez etkilemekte olup İnternetten Satışları etkilemektedir. Ancak Türkiye'de E-Ticaret o kadar hızlı ilerlemektedir ki her ay %15 Büyüme ile karşılaşırken %0,80 Oranında dökülmeler olmaktadır. Tabiki bu durum MobilyaDekorasyon veAydınlatma sektöründe daha hızlı ilerlemektedir. Sektör bu hayli büyük ve İlerlemekte İken Her Firma Bu Kurumsal İlerleme İle Mücadele edememektedir. House Max Firması Kurumsal Firma olmasının yanında İzmir Firmalarına Kurumsal Destekte bulunmaktadır.

MOBİLYA MASA SANDALYE ve OFİS SANDALYE TAKIMLARI

OFİS SANDALYE VE OFİS MOBİLYASI
       Ofis Sandalyesi ve Ofis MOBİLYASI sürekli bir ihtiyaç halini korumak ile birlikte hayatımıza öncelik katmaktadır. Ofis Mobilyasında yer alan ürünler. Çalışma Masası - Ofis Sandalyesi - Masa LAMBASI- OFİS Aydınlatması - Ofis Kırtasiye Malzemesi - Ofis Koltuk TakımlarıOfis AKSESUAR - OFİS Raf Sistemleri Gibi ürünler yer almaktadır. Ofis Mobilyasının kalitesi Ofisin Dizaynını doğrudan etkilemektedir. Ofis Mobilyalarında kullanılan ahşap ürünlerin kalitesi MDF veya 18 mm Kalın sıkıştırılmış suntalem olmalıdır. Aksi halde sıkıntı ve Ofis mobilyasının ömürlerinde azalma söz konusudur. Biz işi profesyonellerin yapmasından yanayız ve HOUSEMAX firması bu işi çok güzel bir şekilde eline almayı başarmış kaliteli firmalar arasında yer almaktadır. HouseMax firması www.housemaxonline.comsitesinden satışlarını gerçekleştirmenin yanında müşterilerine güven ve müşteri odaklı olduklarını kanıtlamaktadırlar. Ofis Mobilyası ve Ev dekorasyon kategorilerinde oldukça kaliteli ve önemli yer tutanhousemax firması kendi üretimleri ile ilerlemektedir.













HOUSEMAX HEMEN SATIN AL--

Bahçe Mobilyası, Mobilya, Dekorasyon, Aydınlatma, HouseMax

AYDINLATMA VE AVİZE ÜRÜNLERİNDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER !!

      Avize ve Aydınlatma ürünlerinde bir çok çeşitlilik vardır. Bunlar. AVİZE, APLİK, MASA LAMBASI, ABAJUR, TEKLİ SARKIT, SPOT AYDINLATMA, CDMR AMPULLER, CDMT AMPULLER, MAĞAZA AYDINLATMASI, RAYLI AYDINLATMA, RAYLI SPOT AYDINLATMA.

Raylı Spot aydınlatmalar Modern aydınlatmanın günümüzde temelini oluşturmaktadır aslında. Özellikle Mağaza Aydınlatmalarında en çok tercih edilen Aydınlatma modelleridir. ADİDAS, NİKE, YKM, BARÇIN SPOR, LCWKİKİ, DEFACTO gibi büyük mağazalar aydınlatmalarını PROFESYONEL AYDINLATMA olan RAYLI SİSTEM KULLANMAKTADIR.HOUSEMAX İZMİR'DE, İSTANBUL'DA, ANKARA'DA, MARDİN, TUNCELİ, ADANA, GAZİANTEP gibi illerimizde AYDINLATMA İŞLEMLERİNİ Başarı ile sağlamıştır. PROJE AYDINLATMA, MİMARİ AYDINLATMA FİRMASI HOUSEMAX Size en iyi hizmeti ve kaliteyi sunma amacındadır.

Housemax Mobilya Aydınlatma ve Dekorasyon Ürünlerinde Kampanya !!


            Housemax Online sitesinde yapılan son araştırmalar neticesinde Bazı Kategorilerde Müşterilerin Taleplerinin Fazla olduğu Tespit Edilmiştir. Bu Araştırmaya Tüm Türkiye Dahil olup En çok araştırmaya;

İSTANBUL 
İZMİR
ANKARA
ANTALYA
KONYA
SİİRT
HATAY
ADANA
GÜMÜŞHANE
ŞANLIURFA
GAZİANTEP
SİİRT
VAN
RİZE
ARTVİN
TOKAT
KAHRAMANMARAŞ
MARDİN
AYDIN
MUĞLA

İllerinin Araştırmamıza olan Desteğinden dolayı Teşekkürlerimizi Sunarız.

Mobilya ve Aydınlatma ürünlerinde Talep gören Lambader ve Okuma lambası modellerine Üniversite Öğrenci ve İş adam ve iş kadınların taleplerinin fazla olduğu görülmektedir. Farklı dizi ve Programlarda yer alan bazı modellerin ise çok talep gördüğü görülmektedir. Okuma Lambası Modellerinde en çok talep gören Model ise Yukarı Bakan Işığın yer alması ve Ortasın veya biraz üstünden Spiralli bir kol yardımı ile hareket edebilmesidir. Lambader modellerinde en çok tercih  model olarak kayıtlarımıza geçmiştir. Müşterilerimize ve takip eden değerli üyelerimize bildirmek ve bilgilendirmek isteriz. Lambader ve Okuma lambası modellerinde 1. kalite ürünlerimize olan ve yeni üretimlerimiz ile piyasaya en uygun ve kaliteli ürünü sunma çabamız yer almaktadır. IKEA AYDINLATMAmodellerinin bir çok modelleri www.housemaxonline.com sitemizde yer almaktadır.




EV DEKORASYON ONLİNE SATIŞ BİRİNCİSİ HOUSEMAX !!

EV DEKORASYON ALANINDA ONLİNE SATIŞ BİRİNCİSİ
HOUSEMAX TÜRKİYE'NİN EV DEKORASYON MAĞAZASI
Housemax İle Hayatınıza sizde yön vermeye ne dersiniz ?
Housemax Online satış alanında Ev DekorasyonAydınlatma, Beyaz Eşya ve Yapı MarketKategorilerinde yakalamış olduğu 5.000.000 Kullanıcı ile satışlarına hızla devam etmektedir. Türkiye'de En Uygun Fiyat Garantisi sunan HOUSEMAX ONLİNE Firması belirtilen kategorilerde Türkiye'de Online Satışta Belli kategoriler birincisi olmuştur. Hayatımıza Anlam katan değerler vardır ve hayatımızı ve ortamımızı güzelleştiren ve geliştiren yaşamlar yer alır. Bunlar Ortamlarımızda ki Dekorasyon kalitesi ve Dekorasyonda kullanılan Pratik ve Ergonomik bazı çözümlerden geçmektedir. HOUSEMAX hayatlara giriş yaparak EV Dekorasyonunda hayatımıza bir anlam katma peşindedir. Housemax Firması Facebook Adresinden günün Fırsatlarını takip edebilirsiniz. Mobilya ve Mobilya Dekorasyonunda kullanılan malzemelerin kaliteleri ve fiyatları olarak bakıldığında sektörde yenilikçi ve modayı hızlı takip eden firmaların başında gelmektedir. Hayatınıza yön veren hayatınıza yön vermeye devam eden bu işlemlerin gerçekleşmesinde hayatımıza olan katkıları ve Pratik ürünlerive ilginç ürünleri ile damga vurmaya devam etmektedir. Kampanya ve Günün Fırsatı kategorilerindeki Hızlı ivmeleri ve hızlı yükselişleri ile Mutfak Kategorisine hızla Gitmeye hazırlanan Housemax firması hayatımıza yön vermede etkin rol oynamaya hazırlanmaktadır. Housemax Gittigidiyor.com / Hepsiburada.com / N11.com / Trendyol.ocm / Evmanya.com gibi Mobilya ve Yapı sektöründeki belli firmalara ürün üretimi yaparak tedarikçisi konumundadır.
Aydınlatma alanındaki son yeni ürünü 3 Ayaklı Tripod Lambader ürünü ile beğenileri üzerine toplayan ve günlük ortalama 500 adetlik satış miktarına ulaşan Üretici ve Tedarikçi firma HOUSEMAX Lambader alanındaki bu üretimi ile dikkat çekmiştir. Piyasada satılan 3 Ayaklı Lambader 189,90 TL den satışa sunulurken HOUSEMAX Firmasında 89,90 TL denwww.housemaxonline.com Online Satış mağazasında satışı yer almaktadır. Başlık ve Ayak Seçiminin ayrı Ayrı olarak sağlanabilmesi Talebe göre Üretim imkanı sunmaktadır.
HOUSEMAX FACEBOOK SAYFAMIZ >> https://www.facebook.com/housemaxonline
HOUSEMAX ONLİNE MAĞAZAMIZ >>> http://www.housemaxonline.com/
HOUSEMAX İLETİŞİM                         >>> https://www.housemaxonline.com/tr/iletisim
HOUSEMAX FIRSATLAR                    >>> http://www.housemaxonline.com/tr/1516-pratik-urunler

İnternet'ten Alışveriş Güvenli midir? 

HouseMax Online 

İnternet'ten Alışveriş Sırasında Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir ?

*İnternet'ten alışverişler günümüzün en yaygın konuları ve eylemleri arasında yer almaktadır. Dışarıdan mağazadan alışverişlerin sayısı gün geçtikçe azalmaktadır ancak bilgi ve güven eksikliği sebebi ile internetten alışverişlere sıcak bakmayan kesim bulunmaktadır. Amerika da bu dönem İnternet alışveriş oranı %75 Seviyelerindedir. Almanya %70  Fransa %60 olarak gitmektedir Türkiye olarak 16. Sırada olup %5'lik bir internet alışveriş oranına sahibiz. Biz SizeHouseMax olarak elimizden geldiği kadar bilgi aktarmak ve internetten alışveriş konusunda biraz da olsa içinizi rahatlatma çabası içindeyiz. 2008 yıllarında internetten alışverişin ülkemizde yaygınlaşma yılı olarak kabul edilmektedir. 2008 Yılındaki internetten alışveriş oranı %0,50 lerde olup hızla artışa geçmiştir. Ancak 2009 ortalarında patlak veren kredi kartı bilgilerinin 3. şahıslara geçmesi müşterileri olumsuz durumlara ve internetten alışverişte soru işaretlerine itmiştir. Ancak bu süreçte her ne kadar da müşteriler internetten alışverişe soru işaretleriyle bakmaya başlasa da 2009 da patlak gelen durumdan bankalar Milyar Dolarlar kaybetmiştir. Bankalar bu durumlar ile karşı karşıya kalan müşterilerine para iadelerini sağlamış ve kendileri zararı  göğüslemiştir. Ancak 2010 da Avrupada yaygın kullanılmakta olan sanal pos devreye girdi ve bu durum bankaların işini kolaylaştırıcaktı. Çünkü Kredi Kartı ödeme bölümünü site adminlerinin yapması kart bilgilerinin 3. şahıslarada ulaşmasını doğuruyordu. Bankalar hızla bu entegrasyon sistemine ayak uydurdu ve tüm bankalar kendi sanal poslarını sağlamaya başladılar. Buda güvenliği fazla olan siteler için yapılacaktı. Ayırt edicilik en üst seviyedeydi. Böylelikle Bankalar Kredi kartlarını kullanan kullanıcılarının İnternet üzerinden Alışverişi sırasında özel bir entegrasyon sistemine ve bankanın kendi sayfasına aktarım sağlanıcaktı. Böylelikle kart bilgileri 3. Şahısların eline geçmicekti. Kart bilgileri alışveriş yapan kullanıcılar banka ve kendi aralarında bir ödeme yapıcaktı ve banka site adminine ödemenin alındığı yönünde bilgi verecekti. Sistem aynen bu şekilde gelişti ve günümüzde kredi kartı sistemi %100 Güvenli Hale gelmiş oldu. HouseMax Olarak müşterilerimize tarafımızca sağlanmış olan diğer bir ayrıcalık ise KAPIDA ÖDEME sistemini entegre etmemizdir. Halen Kredi Kartı Bilgileri yüzünden tereddün yaşayan müşterilerimize ürün ellerine geldiklerinde kargoyu teslim alırken kontrolleri sağladıktan sonra ödeme yapması çok daha güvenli gelmektedir. HouseMax olarak müşterilerine en yaygın ve Kaliteli hizmet sunma amacında olduğumuzu belirtmek isteriz.

Mobilya-Dekorasyon ve Aydınlatma Sektör lideri HouseMax Online Seçilmiştir !!

   HouseMax Online Firması 2012 yılının son çeyreği itibariyle İnternetten Satış ve E-TİCARET platformunda etkili giriş yapmış firmalar arasında yer almaktadır. Gittigidiyor.comHepsiburada.comHızlıAl.comSanalpazar.com-Yeniçarsım.comSahibinden.com ve Bizde.com siteleri içerisinde hızla satışlarına başlamış olup 2013 ilk çeyreği itibariyle en hızlı çıkış yapan firması ödülüne layık görülmüştür. www.housemaxonline.com Resmi Satış sitesiyle diğer sitelerde bulunmayan KAPIDA ÖDEME sistemi geliştirilmiştir. %100 Güven ve Müşteri Odaklı bir firma olmaktan vazgeçmeyen HouseMax Müşterilerine en Güvenilir Hizmeti sunmayı amaç edinmiştir. 2013 Mart itibariyle HouseMax Online Sitesinde satışlarını arttıran HouseMax Firması PAYPAL ile anlaşmasını sağlayarak Kapıda Ödeme nin yanında sistemden PAYPAL ile müşterilerinin ödeme kanalını açmıştır. MOBİLYA- DEKORASYON- AYDINLATMA -BESİN TAKVİYESİ-BAHÇE EKİPMANLARI VE MOBİLYASI gibi ürünlerde kalitesinden ödün vermemiştir. IKEA -KOÇTAŞ -BAUMAX -PRATİKER -METRO -ADORE -GARDENA -METİN İLAÇ gibi Kalitesini Kanıtlamış Firmalar ile çalışmaktadır. HouseMax Tüm Türkiye'ye Hizmet vermekte olup Müşterilerinin talepleri doğrultusunda kendini geliştirmeyi ilke edinmiş ender firmalar arasında yer almaktadır.
HouseMax Olarak Müşterilerimize Memnuniyet Garantisi Sunmaktan Memnuniyet Duyarız.

CANVAS TABLO MODELLERİ 

  HouseMax Online olarak siz değerli müşterilerimize en kaliteli ve tüm departmanlarımız ile Hızlı Hizmeti amaçladığımız bilinmektedir. KANVAS veya CANVAS TABLO modelleri housemax bünyesinde dahil edilmiş olup kalitesi 1. kalitedir ve 100 yıl solmaz boya kullanılmıştır. CANVAS tablolarda kullanılan canvas kumaşının özelliği gerçeğe uygun boyaların kullanılması sonucu en canlı ve uzun yıllar solmadan ve ilk günkü canlılığını yitirmeyen kaliteli Tabloların oluşmasını sağlamaktır. CANVAS tablo modelleri TÜM dünyada etkisi kanıtlanmış ve mimarlarınOTELLERDE, SALONLARDA, EV DEKORASYONUNDA, LÜX RESTURANTLARDA kullandıkları tablo modelleridir. Bu tablo modellerinin LEd ışığı ile desteklenen modelleride bulunmakta olup stoklarımızda bulunmaktadır. KALİTELİ TABLO ürünlerinin mobilyalarımız ile uyum içerisinde olması ve bizi huzurlu bir ortama taşıması önemli etkenler arasında yer almaktadır. Genelde manzara ağırlıklı kullanılan CANVAS TABLO modelleri Canlılıkları ve KALİTELERİYLE size huzur katmaktadır. Avrupa'da bir çok huzur evi ve psikolojik danışma merkezlerinde kullanılan tablolar CANVAS MANZARA TABLOLARIDIR. Nedeni tamamen rahatlatmak üzerine olmaktadır. İnsanlar Manzaraları çok sever ve huzurlı hissederler. Genel anlamda yapılan araştırmalar insanların en huzurlu ve güvende hissettikleri ortamların içerisinde huzurlu bir manzara içerisinde Tek başlarına kaldıklarını düşündüklerini açıklamıştır. CANVAStablolar sadece MODERN MOBİLYA ve DEKORASYONU tamamlamakla kalmayıp sizlerin rahatlamasına ve huzurlu olarak doğru kararlar vermesini sağlamaktadır.

Mobilya Sezonu Başlıyor :) 

         Mobilya sezonu kısa bir süre içinde başlıyacaktır. Okul telaşları üniversite öğrencilerinin öğrenci evi kurma planları yaklaşık 1 ay içerisinde yüksek oranda artıcaktır. Mobilya sezonunu  geçen seneyi incelediğimizde ZİGON SEHPA modellerinin ve RENKLİ YUVARLAK PUF modellerin liderliğinde ilerlediğini görmekteyiz. Zigon sehpa modelleri renk seçiminden kalitesine kadar hem uygun fiyat hemde kaliteli bir ürün bulmak piyasa açısından gerçek anlamda zordur. Herkesin Alışveriş felsefesi nerdeyse aynı
" EN KALİTELİ OLSUN VE EN UCUZ OLSUN " bu yargıya bir dur demenin zamanı çoktan geldi ve dediler ancak işe yaradığı söylenemez. Hem kaliteli Hemde ucuz ürün diye bir kavram yoktur. Ürünün ucuzlaması için düşürülen kalite vardır.

      HouseMax Online olarak ne olursa olsun kaliteden ödün vermeden en iyi fiyatı veren firmalar arasında izmir mobilya mağazaları arasında yerini korumaktadır. 2012 yılının son çeyreğinde kalitesini ve hizmet kalitesini kanıtlayan HouseMax firması Hizmet ve Sadakat Ödülüne layık görülmüştür. 2013 Yılı Ağustos ayı itibariyle İZMİR'DE MOBİLYA ÜRETİMİNE başlayan HouseMax Firması Zigon Sehpa modellerinde Toptan ve 1.EL OLARAK TÜM TÜRKİYEYESATIŞ gerçekleştirme amacındadır.
  
       Kalitesini ve Personel Hizmet Çalışkanlığını Firmanın Gücünden ve Disiplinli çalışmasından alan HouseMax Online Firması kendi sitelerinde yoğun satış çalışmaları gerçekleştirmektedir. Aşağıdaki ürünlere www.housemaxonline.com adresinden ulaşabilirsiniz.

OFİS SANDALYESİ SUNİ DERİ VE KUMAŞ MALZEME ÜRETİMİ TOPTAN HOUSEMAX 

             İzmir Housemax firması Ofis sandalyesi ve ofis Mobilyası ekipmanları üzerine çeşitlilik ve kalite avantajı sunmaktadır. Ofis Mobilyası Çalışma Masası - Ofis Çalışma Sandalyesi - Ofis Kitaplık ve Dosyalama Malzemeleri gibi detaylı ürünler HouseMax Online sitesinde yer almaktadır. Ürünler izmir'de kendi üretimleri olupGİTTİGİDİYOR.COM - N11.COM - SANALPAZAR.COM ve Kendi resmiHOUSEMAXONLİNE.COM sitelerinde aktif satışları mevcuttur.Ofis Sandalyesinde Tüm Türkiye'ye ister Suni deri İster Kumaş olarak 8 Renk Seçeneği Sunmaktadır. Tüm Bu renkler Aşağıda Yer almaktadır. Fiyat avantajı olup tüm sitelerde farklı fiyatlar ile komisyon oranlarına göre satış sağlamakta olan HouseMax firması en avantajlı fiyatları HouseMax online.Com sitesinde sergilemektedir. Ofis Mobilyaları Takımları Ofislerin vazgeçilmezleridir. Ofis Mobilyasında en önemli dikkat edilmesi gereken kalite ve rahatlıktır. HouseMax üretim sağlamış olduğu Ofis Mobilyalarında bunları göz önünde bulundurarak Ortopedik kulanım sunmaktadır. Ünlü Ortopedisyen Uzm.Dr.Ort.Haluk Ergenç Ürünlere ortopedik olması ve rahatlığı Maximum seviyeye çıkarmak amaçlı bir çok yöntem denemiş olup sağlam ve doğru Pamuk ve Kumaş değerlerine ulaşılmıştır. HouseMax Müşterilerine 7/24 Müşteri Hizmetleri İmkanı sunarak İzmir'de Faaliyet göstermektedir.

SUNİ DERİ veya KUMAŞ OFİS SANDALYESİ  
BEYAZ OFİS SANDALYESİ
MAVİ OFİS SANDALYESİ
KIRMIZI OFİS SANDALYESİ
SİYAH OFİS SANDALYESİ
PEMBE OFİS SANDALYESİ
TURUNCU OFİS SANDALYESİ
YEŞİL OFİS SANDALYESİ

ELEKTRONİK ŞİFRELİ PARA KASASI - EV TİPİ PARA KASASI - OTEL TİPİ PARA KASASI

          Hayatımıza yön veren ve dekorasyon anlamında yaşamımıza birçok katkı sağlayan faktörler vardır. Hayatımıza yön veren diğer değerli maddeler ise Maddi olan Varlıklarımızı saklamamız ve muhafazasını sağlamamız gerekmektedir. Bu tip alanlar için kullanılan ürünler ÇELİK PARA KASALARI olup ÇELİK PARA KASALARININDA modellere göre farklılıkları vardır. Para Kasası denilince Anahtarı Çelik Para Kasası ve Elektronik Şifreli çelik para kasası şeklinde bölümlere ayrılır. Elektronik Şifreli Para Kasalarının kullanımları oldukça pratik olduğu gibi yaşantımızada kolaylık getirmektedir. Dönemin hırsızları dahi teklonojiyi en verimli şekilde kullanırken bizler bu teklonojinin gerisinde kalırsak ciddi problemler yaşarız. LAPTOP bilgisayarlarımız içerisindeki bilgi paylaşımı ve şahsi kullanımlarımızın ve önemli dataların olduğu aşikardır ve o bilgi ve dataların hiçbir çekilde dışarı sızmasını engellemek için Güvenlik Kilitleri kullanırız. Ancak Haccerlar durumun farkında olup kendilerini sürekli olarak duruma göre geliştirmekten geri kalmıyorlar ve bizlerde sizlere laptop bilgisayarınız ve değerli eşyalarınızın saklanması için LAPTOP ÇELİK PARA KASASI öneriyoruz. Çelik laptop para kasası modelleri şifreli olup çözünürlükleri imkansızdır. HOUSEMAX olarak müşterilerimize her daim en kaliteli hizmet ve güvenliklerini düşünmek bizim işimiz. Para Kasaları Ve çelik para kasa modellerinin Hem Toptan hemde Perakende satışları mevcuttur. Elektronik Şifreli Para kasasında HOUSEMAX olarak üretimlerimiz mevcut olup Online Mağazamızdan inceleyebilirsiniz. HOUSEMAX online mağazası www.housemaxonline.com Resmi Satış Sitesidir.
HOUSEMAX firmasına ulaşmak Çok Kolay Google Arama Motoruna HOUSEMAX yazmanı ile HOUSEMAX firmasına ulaşım kanallarını görüntülemeniz mümkündür. 

HOUSEMAX ONLİNE MOBİLYA AYDINLATMA VE DEKORASYON ALANINDA YENİLENDİ 

            Housemax aktif Online satış hacmini %145 Oranında büyütmüş olup Ürün gamındaki genişlik %250 oranında artış göstermiştir. www.housemaxonline.com MOBİLYA - AYDINLATMA - OFİS GEREÇLERİ - ÇADIR ve KAMP MALZEMELERİ anlamında hızlı bir ilerleme kaydetmiştir. Housemax firması olarak müşterilerine en hızlı hizmeti sağlayan ve online alışverişin gereklilik ve Tüketici Kuralları Prosedürlerini layıkıyla kullanan firmalar arasında yer almaktadır. ÇADIR ve Kamp malzemelerinde en zengin çeşit ve kaliteye ulaşan HOUSEMAX'ın arkasında 30 YILLIK bir Tecrübe yer almaktadır. Kalite ve Gücünü Müşterisinden alan HOUSEMAX www.housemaxonline.com sitesinde on dönem değşşiklik gerçekleştirmiş ve müşterilerinin talepleri doğrultusunda çalışma sağlamıştır.

HOUSEMAX İLETİŞİM ÇOK KOLAY 

             İzmir ve ege bölgesinde mobilya ve dekorasyon alanında üretimlerini ve çeşitliliğini her geçen gün arttıran HouseMax firması Kitaplık ve kütüphane mobilyasında çeşitliliklerini kendi üretimleri ile arttırmaktadır. KİTAPLIKALIRKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER Şunlardır ?  Kitaplık ve Kütüphane mobilyasında kaliteli hizmet ve kullanılan malzemenin atık malzeme olmaması önem arz etmektedir. HouseMax kitaplık ve sehpa ürünleri konusunda deneyimli ve bol renk seçenekleri sunan bir firmadır. KIRMIZI SEHPA - PEMBE SEHPA - MAVİ SEHPA - KIRMIZI KİTAPLIK - KİTAPLIK VE KÜTÜPHANE ürünleri gibi detaylı çalışmalar ve zengin ürün çeşitliliği sunmaktadır.HOUSEMAX İZMİR Mobilya alanında karabağlar mobilya sanayi ve ticaret odasına kayıtlı firmalardan olup izmir'in mobilya imalat ve satış anlamında toptan ve perakende satış kanalını en iyi şekilde icra etmektedir.
            Housemax Medya ve HouseMax Online olarak gerek internet reklamcılığı ve internet sitesi tasarımı sağlamaktadır. Son olarak HouseMax Medya nın yapmış olduğu bilgi edinmek amaçlı ve elektronik alanında ürün çeşitliliklerini arttıran onaran Elektronik firması zengin elektronik ürün çeşitliliklerine ulaşmıştır. HouseMax ve Onaran Elektronik ortak çalışması ve çözüm ortakları ile birlikte yürütülen en hızlı ve elektronik alanında tablet bilgisayar ve ıpad kılıfları konusunda ithaat sağlamakta olan onaran elektronik firması izmirde aktif ticari yaşamına devam etmektedir.

AVİZE, LAMBADER , ABAJUR ÜRÜNLERİNDE EN UCUZ HEDİYELİK YILBAŞI FIRSATLARI 

HOUSEMAX AYDINLATMA KATEGORİSİNDE EN UCUZ
FİYAT GARANTİSİ İLE;
HOŞGELDİN 2015
       Housemax Aydınlatma, Abajur ve Lambader ürünlerindeki Yüzlerce ürün çeşitliliğini katlıyarak arttırmaktadır. Hayatımızda Aydınlatmanın önemi büyüktür ve yardımcı ışık olarak kullanılan aydınlatma modelleri de yer almaktadır. Bunlardan en dikkat çeken modelleri Duvar Aplikleri, Masa Lambaları, Abajur Modelleridir. Kitap okumada ve loş ışık arzuladığımızda bizim tüm taleplerimizi yerine getiren yegane sistemlerdir.
*Masa Lambası ve Abajur Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler ?
       Ofiste misin ? 
       Yatak Odasında Kitap mı okumayı düşünüyorsun ?
       Oturma Odasında loş bir ortam yaratmak mı istiyorsun ?
       Süpriz bir Parti veya Otantik bir Ortam Mı Yaratmak İstiyorsun ?
**DOĞRU YERDESİN !
        Aydınlatma Malzemesi temelinde Amul Yatar. Kullanılan ampulun uzun ömürlü ve tasarruflu olması g

There are no posts