İndirimli Fiyat! Boombar Olga Bar Taburesi - Pembe Deri - 9524S0120 Expand
Boombar Olga Bar Taburesi - Pembe Deri - 9524S0120

Boombar Olga Bar Taburesi - Pembe Deri - 9524S0120

Bürocci

9524S0120

Yeni

Bar Taburesi Modelleri

Bar Taburesi Modellerinde en uygun fiyat ve üretici garantisini unutmayınız. Bar Taburesi Modellerimiz talep ettiğiniz renk ve modele göre hızlı bir şekilde üretime alınmaktadır. Farklı Bar Taburesi Modellerimizi inceleme için Tıklayınız.

Rengarenk Bar Taburesi Modelleri Burada !

Daha Fazla Detaylar

Boombar Olga Bar Taburesi - Pembe Deri - 9524S0120

  • Verilebilecek minimum sipariş adedi: 1
  • Maksimum kargolanma süresi: Sipariş tarihinden sonraki 7. gün
  • Ortalama montaj süresi: 5 dakika
  • Genişlik: 56cm Derinlik: 48cm Yükseklik: 107cm
  • Oturak Yüksekliği: 79cm Ürün Ağırlığı: 9kg
  • Kullanılan malzeme: Dökme Süngerli metal iskelet
  • Kullanılan sünger: Yüksek yoğunluklu gri sünger
  • Kullanılan mekanizma: Amortisörlü-Yükseklik ayarlanabilir
  • Kullanılan kol: Döşeme Kollu
  • Kullanılan ayak: Metal Ayaklı + Kromajlı
  • Garanti süresi - Menşei: 24 Ay - Yerli
  • Siparişte bildirilmemesi durumunda resimdeki renkte gönderilir
  • Sipariş bazlı üretim-tedarik yapıldığından sipariş iptali yapılamamaktadır
  • Anlaşmalı olunan ambar ve kargolarla bina kapısında teslimat yapılmaktadır

BAR TABURESİ MODELLERİ BURADA !

Modern Tasarım ve mimari projelerin olmazsa olmazı haline gelen Bar Taburesi Modellerinde çeşitlilik ve Tasarım gün geçtikçe artmaktadır. Bar Taburesi Modelleri Yüksek Tabure anlamına gelmektedir ve Krom veya D Oval Halkasına sahip Ayak dayama alanı yer almaktadır. Bar Taburesi Modelleri minimum 65 cm civarındadır. Bar Taburesi Modelleri geniş mutfaklarda çok fazla kullanılmakta olup evlerde bir Bar bölümü oluşturulduğunda Bar Sandalyesine uygun Yüksek bir Masa ile desteklenmesi halinde Modern ve şık bir görüntü sağlamaktadır. 

Bar Taburesi Modellerinde Renk Seçenekleri yer almaktadır. Rengarenk bir kişiliğe sahip olabilirsiniz ve seçeceğiniz bar taburesi modellerini Aynı Modelin farklı Renklerinde kombin yapabilirsiniz. Tasarımda ve mimaride herşey mümkündür ve OFİSEL olarak Bar Taburesi Modellerinin tümünde 8 Farklı Renk Seçenekli Bar Taburesi Modellerini üretiyoruz. Bar Taburesi Modellerimizde Krom ayak kullanımına dikkat ediyoruz. Bar Taburesi Modellerinde Türkiye'nin her alanına hizmet veren OFİSEL.COM Bar Taburesi Modellerine Bar Taburesi Kategorisinden ulaşabilirsiniz. 

Bar Taburesi Modellerinde kullanılan malzemenin kalitesi çok önemlidir. Genelde Otellerde, Hotellerde, Yazlıklarda, Evlerde, Ofislerde vb. Sık kullanım sağlayan alanlarda kullanılmasından dolayı dayanıklılık ön plandadır. Bar Taburesi Üretimlerimizde Güvenlik ön plandadır. Bar Taburesi Modelleri yüksek olmasından dolayı düşme veya devrilme gibi riskler düşünülerek yüksekliğe bağlı olarak taban genişliği büyük olması gerekmektedir. 

OFİSEL olarak Bar Taburesi Modelleri satış öncesi OFİSEL Lab. Alanlarımızda Mühendislerimiz tarafından test edilmektedir. Mühendislerimizin ve Kalite Onay birimimizin onayı veya son düzeltmeleri yapıldıktan sonra tekrar kontrol sağlanır ve Bar Taburesi tüm kontroller sonrası satışa alınır. Bu sebepten dolayı Bar Taburesi Alırken, Güvenlik ve Kalite gibi kafanızda soru işaret oluşturan bölümleri OFİSEL olarak yok ediyoruz. 

Bar Taburesi Modellerine en uygun fiyat avantajı ile sahip olabilirsiniz. Bar Taburesi Modellerimiz en hızlı şekilde talep ettiğiniz Renk ve Modele göre üretime alınmaktadır. Sizlere özel bar Taburesi üretiyoruz. 

Mimarlarımız farklı tasarım ve Modeller ile Bar taburesi ile karşımıza geldiklerinde Mimarlarımıza özel üretim yapılmaktadır. Toptan Bar Taburesi Taleplerinizde mutlaka iletişime geçmeizi rica ederiz. Bar Taburesinde En Uygun Fiyat Avantajının OFİSEL.COM adresinde olduğunu unutmayınız. 

TÜM BAR TABURESİ MODELLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Bir değerlendirme yazın