İndirimli Fiyat! OFİSEL REFAKATÇİ KOLTUĞU AYAK UZATMALI KAHVE Expand
OFİSEL REFAKATÇİ KOLTUĞU AYAK UZATMALI KAHVE
  • OFİSEL REFAKATÇİ KOLTUĞU AYAK UZATMALI KAHVE
  • OFİSEL REFAKATÇİ KOLTUĞU AYAK UZATMALI KAHVE
  • OFİSEL REFAKATÇİ KOLTUĞU AYAK UZATMALI KAHVE

HOUSEMAX REFAKATÇİ KOLTUĞU AYAK UZATMALI KAHVE

HouseMax HouseMax

Yeni

Ofis Malzemeleri Modellerinde Lider Marka OFİSEL, Gerek Kalite gerek ise Modern Tasarımları ile öncü firmalar arasında yer almaktadır. Tüm Ofis Malzemeleri Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız..

Refekatçi Koltuğu Modellerinde üretim ve renk seçeneği fırsatları ile Tüm Türkiye'ye hizmet veren Ofisel.com, Talepler doğrultusunda Refakatçi koltuğu modellerinde çeşitlilik sunmaktadır.

Daha Fazla Detaylar

REFAKATÇİ KOLTUĞU KAHVE

OFİSEL KANEPE MODELLERİ BURADA - Tüm Renkler Üretim Yapılmaktadır

TÜM TÜRKİYE'YE ÜCRETSİZ KARGO

REFAKATÇİ KOLTUĞU ÜRÜN AÇIKLAMALARI:

Boyutları (En x Boy x Derinlik): 102.00cm x 78.00cm x 75.00cm (Ayak Alanı kapalı ölçüleri)

Açılınca yatak derinliği 190 cm
Oturma Alanı Yükseklik 45 cm
Oturma Alanı Genişlik 70 cm
Oturma Alanı Derinlik 70 cm

Refakatçi Koltuğu Modelleri Ofisel bünyesinde üretilmektedir. Ofisel Bünyesinde üretimi yer alan Refakatçi Koltuklarında Talep edilen renk ve model olarak üretim yapılmaktadır.

Refakatçi Koltuğu En uygun fiyat avantajı ile sadece Ofisel.com adresinden satın alabilirsiniz. Refakatçi Koltuğu modellerinde genellikle koyu renkler tercih edilmektedir. Koyu Gri Refakatçi Koltuğu Modeli çokça tercih sebebidir.

Günümüzde Engelli ve kalıcı rahatsızlıklar yaşayan yakınlarımız olabilmektedir. Bu yakınlarımıza daha yakın olabilmek ve bizlerinde onlara daha rahat ve kolaylıkla hizmet edebilmemiz için Refakatçi Koltukları üretilmiştir. Refakatçi Koltukları bu konuda çok fazla talep görmektedir. Sadece evlerde değil Refakatçi Koltuğunu en çok Kurumlar ve hastanelere vermekteyiz.  

Tüm Refakatçi koltukları modellerinde Detaylı bilgi alabilmeniz için Ofisel.com Müşteri Hizmetleri Hattı 0850 302 10 83 nolu hattımızdan kolaylıkla iletişime geçebilirsiniz. Müşteri Hizmetleri departmanımız Refakatçi Koltukları modellerinde sizlere seve seve bilgi verecek ve sizlerin memnuniyet ve aklınıza takılan tüm soruları yanıtlamak için hattın diğer ucunda olacaktır.

Refakatçi Koltuklarında Detaylı bilgiyi Kurumsal Whatsaap Destek Hattımız olan 0850 302 10 83 nolu numaradan WhatsAPP destek hattından yazılı olarak da hizmet alabilme imkanı sağlamaktayız. Refakatçi Koltuklarında zengin ödeme koşullarımız yer almaktadır. Tüm Kredi Kartlarına taksit imkanı ile satın alabileceğiniz gibi havale / EFT ile %2 indirim ile sipariş işleminizi tamamlamanız mümkündür. Refakatçi Koltuğu Modellerini Tüm Türkiye'ye Ücretsiz Kargo ile Göndermekteyiz. Refakatçi koltukları boyutlarının ve paketlerinin büyük olmasından dolayı Ambar Lojistik firmaları tarafınca sevkiyatları yapılmaktadır. Tüm lojistik firmaları kapı önüne teslimatı ile mükelleftir. 

Refakatçi koltukları sizlere kurulu olarak gönderilmektedir. Paketinden çıkardığınız anda kullanım imkanınız yer almaktadır. Kolay kullanım ve Ortopedik yapısı ile uzun süre kolaylık ve rahat bir kullanım imkanı sağlamaktadır.

OFİSEL MARKALI ÜRÜNLERİMİZ ÜRETİM YAPILMAKTA OLUP EN İYİ FİYAT GARANTİSİ SUNULMAKTADIR.

  • Maksimum kargolanma süresi: Sipariş tarihinden sonraki 10. iş günü
  • Ortalama montaj süresi: 5 dakika
  • Kullanılan sünger: Yüksek yoğunluklu dökme sünger
  • Kullanılan mekanizma: Amortisör + Beşik Şase + Sertlik Ayar Kumandası
  • Garanti süresi - Menşei: 24 Ay - Yerli
  • Sipariş bazlı üretim-tedarik yapıldığından sipariş iptali yapılamamaktadır
  • Anlaşmalı olunan ambar ve kargolarla bina kapısında teslimat yapılmaktadır

(Görsel Dışında Renk Talepleriniz için iletişime geçiniz )

TOPTAN ALIMLAR İÇİ İLETİŞİME GEÇİNİZ..

Renk Tercihi Kahverengi
Malzeme Cinsi Suni deri Modelleri
Kullanım Alanı Refakatçi Koltukları - Tv Koltukları

Bir değerlendirme yazın